De praktijk

Je vindt ons in een prachtig pand midden in het centrum van Purmerend aan het Venediën 25-A te Purmerend. En vanaf oktober 2020 hebben wij ook een prachtige nieuwe praktijklocatie aan de Veemarkt 19 te Hoorn. Je kunt bij ons dus op alle plekken terecht voor je controles.

 

Onze praktijklocaties in Purmerend en Hoorn zijn een prettige plek waar we alle soorten zorg voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s samenbrengen. Wel zo makkelijk! Je komt hier voor verloskundige zorg, voor alle echo’s, het laten plaatsen van een spiraal of het bespreken van andere mogelijkheden tot anticonceptie of bijvoorbeeld het intakegesprek van de kraamzorg. Je bent altijd welkom om langs te komen voor een heerlijke kop koffie of thee in onze mooie wachtruimte, waar ook voldoende speelmogelijkheid is voor de oudere kindjes.

 

In je zwangerschap kom je ongeveer 10 tot 12 keer langs op het spreekuur voor een controle. Omdat wij snappen dat dit soms lastig combineren is met je werk, hebben wij in ieder geval elke week een avondspreekuur en een spreekuur in het weekend. Wij passen de zorg graag aan jullie wensen aan; wil je vaker op controle komen dan is dit in overleg altijd mogelijk.

 

Een aantal van onze verloskundigen maken zelf echo’s, bij de eerste controle en de intake zal er een echo verricht worden om te kijken naar jullie kindje. Daarnaast maken we ook pretecho’s, vind je het dus leuk om vaker naar jullie kindje te kijken? Dan plannen we dit graag voor je in, zie onze website voor mogelijkheden.


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047