Waarom Zuxx verloskundigen?

Ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk met een persoonlijke, zorgzame en unieke aanpak?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zuxx Verloskundigen is een verloskundigenpraktijk met alle aandacht voor jou! Wij zijn een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje. Velen van jullie zullen ons nog kennen van onze tijd als verloskundigen bij Verloskundigenpraktijk Purmerend. In 2018 hebben wij besloten om met zijn drieën verder te gaan werken aan een concept waar wij altijd van gedroomd hebben en volledig achter staan.

 

Eindelijk kunnen wij ons concept aanbieden aan alle zwangeren in en om Purmerend. Bij ons is iedereen uniek, je kunt bij ons zelf samenstellen welke zorg je van ons wilt en hoe je dit ingericht wilt hebben.

 

Wij bieden meer dan alleen verloskunde. Alle echo’s worden door onze eigen verloskundigen gemaakt. Je kunt terecht voor al je medische echo’s en pretecho’s, kraamzorg, anticonceptie, maar ook voor net dat beetje extra zorg waar je als zwangere behoefte aan kunt hebben en geheel afgestemd op jouw wensen.

 

Dit alles bieden wij in ons vertrouwde pand in Purmerend. In dit pand willen we je een warm en huiselijk gevoel geven zodat je je fijn voelt in een vertrouwde omgeving.

 

Als verloskundigen zijn wij een hecht team en werken we al ruim 9 jaar samen. Voor tijdens onze vakanties en vrije dagen zullen we altijd zorgen dat er een verloskundige is die ons vervangt. Onze praktijkassistentes Marjolein, Denise en Laura nemen ons het administratieve stuk uit handen zodat wij alle tijd voor jou en je partner hebben. Zij geven jullie een warm welkom in onze praktijk. Zij zullen je wegwijs maken en voorzien van een heerlijke kop koffie of thee.

 

We zullen altijd de tijd nemen om naar je te luisteren en de zorg aan te passen op jouw wensen. Doordat we een perfecte samenwerking hebben met zowel de huisartsen als de ziekenhuizen in onze regio, kunnen we ook je wensen omtrent eventueel medische zorg uitgebreid bespreken en waar mogelijk aanpassen naar je persoonlijke voorkeur.

 

Je kunt van ons persoonlijke zorg, betrokkenheid en enthousiasme verwachten. We doen ons werk met ontzettend veel plezier. Wij houden van innovaties en nieuwe dingen uitproberen. Iets wat in de eigentijdse Zuxx omgeving meer dan perfect kan!

 

Ben je enthousiast geworden? Dan verwelkomen we je met liefde bij Zuxx Geboortezorg!


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047