Onze pluspunten

Je bent zwanger, een bijzondere periode in je leven. Je bereid je voor op de geboorte van je kindje en de tijd erna. Kraamzorg is een belangrijk onderdeel van deze periode en wij willen je hier graag bij helpen. Wij vinden het belangrijk dat je met veel plezier kunt terugkijken op je kraamperiode.

 

Tijdens je zwangerschap meld je je al aan voor kraamzorg. Dit doe je zo vroeg mogelijk en kan bij ons zelfs al tijdens de eerste afspraak op het spreekuur. Wil je hier nog even over nadenken, dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Zuxx Kraamzorg wil jullie graag een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bieden. Daarom stemmen wij onze zorg zoveel mogelijk af op jullie wensen. Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorgster ziet en dat er dus geen aflos is. Mocht het overhoop toch voorkomen dat er gewisseld moet worden dan zorgen wij ervoor dat er een goede overdracht plaatsvindt, zodat jullie daar zo min mogelijk last van hebben.

De kraamverzorgster zorgt niet alleen voor jou en je kindje, maar ook voor je partner en andere gezinsleden. In overleg neemt de kraamverzorgster specifieke taken in het huishouden over, zodat jullie heerlijk kunnen genieten van jullie kindje. De kraamverzorgster zal jullie voorzien van adviezen en tips voer de verzorging van jullie kindje. Na afloop van de kraamtijd kunnen jullie vol vertrouwen de verzorging van jullie kindje zelf voortzetten. Een andere belangrijke taak is om elke dag de medische controles te doen bij jou en je kindje. Indien het nodig is zal zij direct contact opnemen met de verloskundige.

 

Omdat Zuxx Kraamzorg is opgezet door Zuxx Verloskundigen, kun je erop rekenen dat de samenwerking tussen de verloskundigen en de kraamverzorgsters optimaal is. Wij hebben regelmatig overleg met elkaar en ook bijscholingen doen we gezamenlijk. Indien je thuis bevalt of poliklinisch in het Dijklanderziekenhuis te Hoorn belt de verloskundige de kraamverzorgende om te assisteren bij de bevalling. 

 

Alle zorg onder één dak

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de kraamweek staan Zuxx Verloskundigen en Zuxx Kraamzorg voor jullie klaar. Door de korte lijnen tussen de kraamverzorgenden en de verloskundigen kunnen wij zorg op maat leveren aan onze cliënten en inspelen op ieders behoeften. De verloskundigen van Zuxx hebben Zuxx Kraamzorg opgezet, dit zorgt voor een uitermate intensieve uitwisseling van protocollen en kennis en kunde. Dit levert een hoge kwaliteit en tevredenheid. 

 

Dezelfde kraamverzorgende gedurende de kraamtijd

We streven er altijd naar om je tijdens de kraamweek een vaste kraamverzorgende te geven die de gehele week voor jullie klaar staat. Dit zorgt dat je snel een vertrouwensband kunt opbouwen en weet wat je aan je kraamverzorgende hebt. 

 

Professionele begeleiding bij het geven van borstvoeding

Betrokken en borstvoeding gecertificeerde kraamverzorgenden die kennis en kunde hebben op het gebied van borstvoeding. Indien nodig kan de kraamverzorgende in samenspraak met jullie een lactatiekundige inschakelen om extra ondersteuning te geven. 

 

Zorg in de buurt

Onze kraamverzorgenden komen uit onze eigen regio. Zo zijn ze snel aanwezig tijdens de bevalling thuis of in het ziekenhuis. 

 

Aandacht voor je hele gezin

Onze kraamverzorgenden hebben niet alleen aandacht voor jou en jullie kindje, maar ook voor de andere kinderen uit het gezin. Zo kun jij tijdens de kraamweek rustig herstellen en genieten van jullie nieuwste gezinslid. De kraamverzorgenden van Zuxx zullen ook de groter broers en zussen laten wennen aan de nieuwe baby, en natuurlijk mogen zij helpen! Ze kunnen zelfs een diploma voor junior kraamverzorgende behalen! 

 

 

 

 

 


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047