Zuxx Kraamzorg kwaliteit

Kwaliteit van zorg is voor ons erg belangrijk, daarom doen wij continu ons best om aan de nieuwste kwaliteitseisen te blijven voldoen. Onze kraamverzorgsters zijn allemaal gediplomeerd en volgen regelmatig bijscholingen volgens de laatste richtlijnen. Ook willen wij graag weten hoe jij onze zorg hebt ervaren. Na afloop van de kraamweek ontvang je van ons via de mail een enquête, hierin kun je aangeven hoe je onze zorg hebt ervaren. Wij nodigen je ook van harte uit om een review op onze facebook te plaatsen.

 

Kwaliteitscertificaten

Omdat de kwaliteit van de zorg voor ons belangrijk is, zijn wij in het bezit van het HKZ-certificaat en het borstvoedingscertificaat. Deze certificaten geven aan dat wij elk jaar een auditor van een gecertificeerd bedrijf dat ons managementsysteem helemaal bekijkt en checkt en onze manier van werken even onder een vergrootglas legt. Op deze manier kunnen wij elk jaar verbeterpunten beschrijven en ervoor zorgen dat de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk is.

 

Leerbedrijf

Zuxx Kraamzorg is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij stageplaatsen bieden aan leerling kraamverzorgenden ten behoeve van de opleiding tot kraamverzorgende. Het vak van kraamzorg, kun je alleen maar leren door het veel te zien en te doen. Zij lopen dan mee met een van onze ervaren kraamverzorgenden. 

 

Contact

Adres:

 

Venediën 25 A

1441 AK  Purmerend

Telefoonnummer: 0299-714202

 

Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige van Zuxx verloskundigen aan de telefoon. Zij zal je verder helpen met je vraag of bijvoorbeeld een kraamverzorgende naar je toesturen.

 

Emailadres: Info@zuxxgeboortezorg.nl

 


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047