Zuxx Kraamzorg

 

 Zuxx Kraamzorg is onderdeel van Zuxx Geboortezorg en wordt gerund door de verloskundigen van Zuxx Verloskundigen. Lees verder voor meer informatie over ons unieke concept van verloskundigen en kraamzorg in één!  

 

Waarom Zuxx Kraamzorg Purmerend?

Je bent zwanger, een bijzondere periode in je leven. Je bereid je voor op de geboorte van je kindje en de tijd erna. Kraamzorg is een belangrijk onderdeel van deze periode en wij willen je hier graag bij helpen. Wij vinden het belangrijk dat je met veel plezier kunt terugkijken op je kraamperiode.

 

Tijdens je zwangerschap meld je je al aan voor kraamzorg. Dit doe je zo vroeg mogelijk en kan bij ons zelfs al tijdens de eerste afspraak op het spreekuur. Wil je hier nog even over nadenken, dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Alle zorg onder één dak

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de kraamweek staan Zuxx Verloskundigen en Zuxx Kraamzorg voor jullie klaar. Door de korte lijnen tussen de kraamverzorgenden en de verloskundigen kunnen wij zorg op maat leveren aan onze cliënten en inspelen op ieders behoeften. De verloskundigen van Zuxx hebben Zuxx Kraamzorg opgezet, dit zorgt voor een uitermate intensieve uitwisseling van protocollen en kennis en kunde. Dit levert een hoge kwaliteit en tevredenheid. 

 

Dezelfde kraamverzorgende gedurende de kraamtijd

We streven er altijd naar om je tijdens de kraamweek een vaste kraamverzorgende te geven die de gehele week voor jullie klaar staat. Dit zorgt dat je snel een vertrouwensband kunt opbouwen en weet wat je aan je kraamverzorgende hebt. 

 

Professionele begeleiding bij het geven van borstvoeding

Betrokken en borstvoeding gecertificeerde kraamverzorgenden die kennis en kunde hebben op het gebied van borstvoeding. Indien nodig kan de kraamverzorgende in samenspraak met jullie een lactatiekundige inschakelen om extra ondersteuning te geven. 

 

Zorg in de buurt

Onze kraamverzorgenden komen uit onze eigen regio. Zo zijn ze snel aanwezig tijdens de bevalling thuis of in het ziekenhuis. 

 

Aandacht voor jullie hele gezin

Onze kraamverzorgenden hebben niet alleen aandacht voor jou en jullie kindje, maar ook voor de andere kinderen uit het gezin. Zo kun jij tijdens de kraamweek rustig herstellen en genieten van jullie nieuwste gezinslid. De kraamverzorgenden van Zuxx zullen ook de groter broers en zussen laten wennen aan de nieuwe baby, en natuurlijk mogen zij helpen! 


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047