Newbornshoot

Een nieuw leven, zo puur en nog zo klein. Je zou er uren naar kunnen kijken. Helaas gaat deze periode, precies zoals alle ouders zeggen, zo snel voorbij. Met fotografie zet je de tijd even stil en leg je momenten vast die nooit meer terugkomen. Jullie kindje als pasgeboren kleintje is zeker een moment dat het ontzettend waard is om vast te leggen. Deze kostbare momenten van jullie kleine wonder worden op professionele wijze met veel geduld en liefde door Suzanne vastgelegd.


Een newbornshoot vindt het liefst plaats in de eerste twee tot vier weken na de kraamweek. Deze periode is maar kort, vandaar dat het verstandig is de shoot al te boeken wanneer je zwanger bent.

 

- Little moments, big memories -

 

De newbornshoot duurt tussen de 2 en 3 uur. Zo is er genoeg tijd om jullie kindje lekker in slaap te krijgen, tussendoor te voeden en om van elkaar te genieten. Uiteraard is er de mogelijkheid om foto’s te maken met jullie en jullie kindje en met de nu grote broer of zus. De fotoshoot vindt plaats bij Suzanne in de studio in Lutjebroek of in de studio in Purmerend. Je kunt bij Zuxx Fotografie kiezen uit verschillende series. Jullie kindje positioneert Suzanne alleen in natuurlijke houdingen in een warme omgeving zodat het lekker kan slapen tijdens de sessie. Het fotograferen van jullie baby’tje doet onze Suzanne met veel liefde en veel geduld. De baby bepaalt het tempo van de shoot. We zullen nooit de grenzen van de newborn overschrijden en veiligheid staat bij de sessie uiteraard voorop. Wanneer je een newbornreportage reserveert, zal je meer informatie krijgen via de newborn-gids.

 

Je kunt deze gids natuurlijk ook vrijblijvend opvragen via de mail: foto@zuxxgeboortezorg.nl.

 


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047