Gender-reveal party

Hoera, je bent zwanger! Maar krijg je een jongen of meisje? De een houdt het negen maanden spannend en een ander kan het niet snel genoeg weten. Vallen jullie in die laatste categorie en willen jullie hier een speciaal moment van maken? Dan kan je ook voor een unieke en persoonlijke gender-reveal bij Zuxx terecht. We hebben meerdere opties waaruit je kunt kiezen om dit spannende nieuws te onthullen. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Het is mogelijk om dit bij ons op de locatie Zuxx Purmerend, Venediën 25A te Purmerend te doen. Er wordt een ruimte voor jullie gereserveerd en leuk aangekleed. Er staan lekkere hapjes en drankjes klaar. Wanneer je dit leuk vindt, kan ook de huisfotograaf van Zuxx aanwezig zijn om dit onvergetelijke moment vast te leggen. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat je gender reveal bij jullie thuis plaatsvindt. Met een gastvrouw van Zuxx erbij, of je kiest ervoor om alleen de manier van onthullen bij Zuxx te kopen. Heb je zelf andere ideeën of wensen? Bespreek ze met ons, bij Zuxx is alles mogelijk!  

 

Ben je alleen op zoek naar een leuke manier om het geslacht bekend te maken? Voor jullie zelf of misschien voor jullie hele familie en vriendengroep, dan kun je bij ons een unieke manier om dit te doen kopen. 

 

Wij hebben zelf ontwikkelde bruisballen. De bruisbal is van buiten helemaal wit, maar gooi deze in een vaas met water en hij zal verkleuren. Wordt het water roze of blauw?

De bruisballen zijn verkrijgbaar voor de actieprijs van 10 euro per stuk of 2 stuks voor 17,50 euro. Dan kun je de reveal ook nog eens bij andere familie of vrienden doen bijvoorbeeld. Vraag naar de mogelijkheden bij ons op de praktijk. 

 

In de nabije toekomst voegen wij ook fakkels, confettikanonnen en poederkanonnen toe aan ons assortiment. Houd de website in de gaten. 


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047