Tarieven

Kies de echo die bij jullie past!

 

 

Bij Zuxx Echo is er heel veel mogelijk op het gebied van echoscopie. Naast de standaard echo’s die je in je zwangerschap aangeboden krijgt, kun je zelf zoveel pretecho’s laten maken als je wilt. Bij elke pretecho krijg je de beelden digitaal mee via een USB- stick. We geven je ook altijd een aantal foto’s geprint mee. Deze kun je direct showen!

 

Hieronder vind je de losse tarieven voor de echo’s. Bij Zuxx Echo hebben we ook echo pakketten, waar je met kortingen meerdere echo’s kunt afnemen. Bekijk ook onze echopaketten.

 

 


Vroege kennismaking


Echo 2D: bevestiging van je

zwangerschap (tot 10 wkn)

 

15 min.

 

€40,-

 

Bij Zuxx Verloskundigen krijg je standaard een vitaliteitsecho aangeboden tussen 7 en 9 weken en een termijnecho rond de 12 weken van je zwangerschap. Wil je je kindje vaker zien of vind je een extra bevestiging prettig? Dan kun je tot 10 weken een korte 2D echo inplannen.

Geslachtsbepaling


Echo 2D: geslachtsbepaling

(vanaf 14 wkn)

 

15 min

 

€ 50,-

 

Vanaf 14 weken kunnen we het geslacht van jullie kindje laten zien. Natuurlijk kunnen we het geslacht van jullie kindje ook in een envelopje meegeven zodat jullie een onthullingsfeestje (gender reveal) kunnen geven. Dit kan overigens ook met ons speciale gender reveal pakket of helemaal door Zuxx Events geregeld worden.

Even gluren


 Echo 2D: even gluren

(vanaf 10 wkn)

 

15 min

 

€ 50,-

 

Vind je het leuk om nog even naar jullie kindje te kijken? Of willen jullie de baby ook vast aan familie voorstellen? Dan kun je kiezen voor de ‘even gluren’-pretecho. Je kunt dan 15 minuten lang kijken naar jullie kleintje. Willen jullie wel de kleine bekijken, maar het geslacht niet weten. Dan houden we dit natuurlijk buiten beeld.


Groei of ligging


Op eigen verzoek

Echo 2D: groei of ligging

(tussen 28-36 wkn) 

 

15 min

 

€ 50,-

 

Vind je het prettig om de ligging of groei van je baby te bekijken, ook al is hier geen medische noodzaak toe. Dan kun je voor deze pretecho kiezen.

Uitgebreid gluren


Echo 2D: uitgebreid gluren

(vanaf 10 wkn)

 

 

30 min

 

€ 85,-

 

Kun je geen genoeg krijgen van het kijken naar jullie kindje? Kies dan voor de uitgebreide echo, we zullen ons best doen om zoveel mogelijk leuke acties van jullie kindje te laten zien en deze ook op een filmpje aan jullie mee te geven via de USB- stick.

Gluren in 3D/4D


Echo 3D/4D incl HD live

(tussen 25-30 wkn)

 

 

30 min

 

€ 105,-

 

Deze echo is het mooist tussen 25 en 30 weken van je zwangerschap. Met onze high end apparatuur kunnen we jullie kindje ook in 3D of zelfs in bewegend 4D beeld bekijken. We kunnen zien of er familietrekjes te zien zijn bij de baby en op wie de baby het meest lijkt. Met uitleg van onze echoschopisten is dit een echte belevenis en de ultieme kennismaking met jullie kindje.


Kort gluren in 3D/4D


Korte echo 3D/4D incl HD live

(tussen 20-36 wkn)

 

 

15 min

 

€ 55,-

Vind je het leuk om even met 3D/4D mogelijkheid naar jullie kindje te kijken, maar wil je niet te veel geld uitgeven dan is deze optie iets voor jou! We bekijken 15 minuten jullie kindje in 2D, maar ook in 3D/4D zodat je toch kunt zien of er al bekende familietrekjes zichtbaar zijn en dat je iets meer beeld krijgt bij het gezichtje van je kindje. 

Let op! Bij deze optie is geen herhaalmogelijkheid. 

Vroeg gluren in 3D/4D


Echo 3D/4D incl HD live

(tussen 10-20 wkn)

 

 

15 min

 

€ 55,-

Zelfs als de baby klein is, kun je al heel goed kijken naar 3D/4D beelden van je kindje. Je ziet nog niet echt herkenbare trekjes, maar je kunt wel echt kijken naar de bewegingen, naar de verhoudingen en naar hoe af jullie kindje eigenlijk al is. Bijzonder om jullie kindje al zo vroeg in zijn geheel te zien. 

Let op! Bij deze optie is geen herhaalmogelijkheid. 


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047