Alle soorten echo’s zijn mogelijk bij Zuxx Echo.

Bij Zuxx Echo Purmerend kun je terecht voor het laten maken van alle soorten echo’s. Bij Zuxx worden alle echo’s gemaakt met een high-end apparaat. Ons echoapparaat is voorzien van de nieuwste technieken en zorgt dus voor haarscherpe beelden en prachtige plaatjes. De ultieme kennismaking met jullie ongeboren kindje! Alle foto’s van je kindje krijg je direct digitaal mee via een USB- Stick

 

Alle echo’s die standaard gemaakt worden in de zwangerschap worden door de verloskundigen van Zuxx zelf gemaakt. Dit gebeurt veelal tegelijk met de normale controles waar je voor langs komt bij ons. Wel zo makkelijk als je alles tegelijk kunt laten doen. Mocht er een indicatie zijn voor het maken van meer echo’s in je zwangerschap dan kunnen deze ook gemaakt worden door de verloskundigen van Zuxx.

 

Naast alle standaard echo’s vinden veel aanstaande ouders en opa’s en oma’s het leuk om vaker naar hun kindje te kijken. Ook dit is mogelijk! Bij Zuxx Echo maken we ook alle soorten pretecho’s. Je kunt bijvoorbeeld langskomen voor een geslachtsbepaling, maar ook een uitgebreide 3D/4D echo is mogelijk.

 

Bij Zuxx Echo zijn we ook in de avond open en zelfs in het weekend kun je bij ons terecht voor het laten maken van (pret)echo’s. 

 

Ook als je geen cliënt bij Zuxx Verloskundigen bent, kun je bij ons terecht voor het laten maken van echo’s. Je kunt ons bellen op 0299-714202 of mailen op info@zuxxgeboortezorg.nl voor een afspraak.


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047