Rebecca van Dijk

Ik ben Rebecca van Dijk, geboren en getogen in het mooie Amstelveen. Momenteel woon ik al heel wat jaren samen met mijn vriend in Amsterdam en verwachten wij begin 2022 meer richting Purmerend te verhuizen. 

 

Na het behalen van mijn mavodiploma ben ik de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen. In het eerste jaar kwam ik erachter dat de verloskunde en kraamzorg mij het meeste aansprak. Na het behalen van mijn verpleegkunde diploma in 2016, ben ik direct toegelaten aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Naast de studie heb ik als verpleegkundige gewerkt op de verloskamers in het OLVG. 

 

Mijn eindstage heb ik gelopen bij Zuxx Geboortezorg en hier mocht ik ook mijn mooie carrière als verloskundige beginnen! Sinds 2020 maak ik dan ook deel uit van het vaste team van Zuxx. Mijn werk geeft mij ontzettend veel energie en daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Daarnaast vind ik het erg leuk om mezelf, en anderen, uit te dagen. Ik houd me bij Zuxx bezig met het begeleiden van nieuwe verloskunde studenten en ik start in 2022 met de opleiding tot echoscopiste. Zo zitten we nooit stil! 

 

Het is fantastisch om bij deze mooie, en soms ook minder mooie, periode in het leven van de (aanstaande) ouders te mogen zijn. Elke zwangerschap, bevalling en kraamweek is bijzonder. Het mooiste moment dat ik als verloskundige heb meegemaakt is het begeleiden van de bevalling van mijn zus. Zo hebben kleine Teddy en ik een band voor het leven! 

 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien in de praktijk!

Lisanne over Rebecca

- Spontaan

- Verpleegkundige

- Dr Martens

- Festivals

- Betrokken

- Krijtdropjes

- Colaatje on the go

- Baanwielrennen

- Zussen bij Zuxx

- Amstelveense

- Met de student naar McDonald’s


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047