Marlies Kregel

 Ik ben in 2012 tegelijk met Britt afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Amsterdam en sinds die tijd hebben we altijd in dezelfde praktijk gewerkt. Het is fijn om met iemand te werken die dezelfde ideeën heeft als jij en dezelfde kijk op de verloskunde en ondernemen. Tijdens onze opleiding hebben we vaak gebrainstormd over hoe onze perfecte praktijk eruit zou zien. En nu is het zover dat we die praktijk tot leven kunnen laten komen!

Ik ben opgegroeid op een boerderij, het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik wilde zelf liever in de geboortezorg werken dan een rol vervullen op de boerderij. Ik woon nu samen met mijn man onze dochter Suus (2016) zoon Gijs (2018) en dochter Soof (2020) op onze melkveehouderij. De boerderij blijft dus altijd een deel van mijn dagelijkse leven. Ik vind het heel erg leuk om te zien hoe onze dochter kan genieten van het leven op een boerderij. Zelf vind ik het erg leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn in de tuin, klussen in ons huis, rommelen op de boerderij en daarna heerlijk genieten in de tuin van een lekkere bbq op een lange zomeravond.

 

De grootste voordelen van het werken als verloskundige bij Zuxx Geboortezorg vind ik het werken in een klein team, het leveren van persoonlijke zorg en het opbouwen van een vertrouwensband met de zwangere en haar partner. Verloskundige zijn is en blijft bijzonder. Ons werk is enorm afwisselend, geen dag is hetzelfde. Naast het werken als verloskundige heb ik een hart voor ondernemen. Ik ben daarom in 2015 de kraamzorg gestart in Purmerend. Het leveren van een totaalpakket met hoge kwaliteit van zorg is mijn drijfveer, het starten van een eigen kraamzorg praktijk past dus perfect in dit plaatje. In de kraamzorg werk ik als manager, de lijntjes tussen verloskundigen en kraamzorg zijn kort. De kraamverzorgenden kunnen altijd bij ons binnen lopen, even een bak koffie halen en even gezellig bijkletsen. We zijn een echt team met zijn allen en staan altijd voor elkaar klaar.

 

Maar na het succesvol opzetten van de kraamzorg hadden we nog genoeg ideeën om de zorg te verbeteren en zo is Zuxx Geboortezorg geboren. Als verloskundige maak ik ook echo’s en plaats ik spiralen. Vervelen hoef ik mij dus gelukkig niet. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten bij ons in de praktijk!

Britt over Marlies:

  • Harde werker
  • Nuchter
  • Ondernemend
  • Koeien
  • Beemsterkaas
  • Suus, Gijs en Soof
  • Ibiza
  • G-star broeken
  • Beste vriendin

Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047