Lisanne Cremer

In 2017 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Vanaf het begin van de studie was het voor mij al duidelijk dat ik een enorme passie voor de verloskunde heb en het werk erg goed bij mij past. Geen dag (of nacht) is hetzelfde en dat vind ik juist leuk en uitdagend. Daarnaast is het begeleiden van jullie als aanstaande ouders, erg bijzonder en waardevol.

Na een aantal jaar in Den Haag te hebben gewerkt, bracht de aankoop van een nieuw huis mij en mijn man terug in Noord-Holland. Niet ver van waar ik ben opgegroeid. Zuxx Geboortezorg bleek voor mij een perfecte match en ik werk hier sinds 2020 met heel veel plezier!

 

Binnen de verloskunde vind ik het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Naast mijn werk als verloskundige, geef ik trainingen in acute verloskunde aan kraamzorg organisaties door heel Nederland. Zo blijven we binnen de geboortezorg allemaal getraind op onverwachte en acute situaties. Sinds 2021 heb ik de echoscopie opleiding afgerond met daarin een specialisatie tot SEO echoscopiste. Dit betekent dat jullie mij ook kunnen tegen komen tijdens de 20 weken echo.

 

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en hoop een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan jullie zwangerschap!

Jill over Lisanne

- Ondernemend

- Blauwe trui

- Echoscopiste

- Nieuwbouwhuis

- Pizza bloemkoolbodem

- Kamperen

- Nauwkeurig

- Marinevrouw

- Cocktails

- Haagse verloskundige


Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047