Danique Brandsma

Toen ik jong was wist ik al dat ik in de zorg wilde werken en ik heb altijd een grote interesse gehad in de zwangerschap. Verloskundige worden was mij op het lijf geschreven. Sinds 2021 werk ik dan ook met veel plezier als verloskundige. Het blijft enorm bijzonder om een geboorte te mogen begeleiden. Ik vind het dan ook belangrijk om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode en echt te kijken waar jullie behoeftes liggen.

 

Ik zal ook iets meer over mezelf vertellen. Ik ben opgegroeid in Julianadorp en woon nu nog steeds dicht bij de duinen, heerlijk om te wandelen maar wel te ver weg van Purmerend. Dat betekent dat ik in Purmerend logeer als ik dienst heb. Zo ben ik altijd in de buurt als jullie mij bellen voor de bevalling! Ik hou van wandelen, lekker koken en geniet het meeste als de lente weer aanbreekt. 

 

Tijdens mijn opleiding tot verloskundige ben ik meerdere malen met Zuxx Geboortezorg in aanraking geweest. Hierdoor wist ik zeker dat dit de praktijk is die bij mij past. Het team is fijn en vertrouwd waardoor je je er snel thuis voelt. Hopelijk ervaren jullie dat hetzelfde! 

 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047