Britt Zomer

Op jonge leeftijd wist ik 2 dingen zeker; ik wilde moeder worden en ik wilde in de geboortezorg werken. Tijdens mijn studies kwam ik er al snel achter dat verloskundige de perfecte keuze voor mij zou zijn aangezien ik de medische zorg zou kunnen combineren met ondernemen. Ik ben in 2012 samen met Marlies afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Amsterdam en geniet nog elke dag van de afwisseling, diversiteit en het onverwachte van dit werk. Ik vind het een uitdaging en ontzettend leuk om samen met Marlies en Sophie en onze collega’s van de kraamzorg, zorg op maat te leveren. Want goede zorg is maatwerk.

Bij Zuxx Geboortezorg kan ik dit maatwerk optimaal invullen. Ik kan alle specialisaties die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld perfect inzetten om zwangeren de beste ervaring te geven op het gebied van zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik vind het ontzettend leuk om echo’s te maken. Ik kan de medische echo’s maken, maar ik haal ook erg veel ernergie uit het maken van pretecho’s en ik vind het dus heel leuk om nieuwe ouders een geweldige ervaring te geven tijdens het kijken naar hun kindje. Daarnaast plaats ik spiralen en kan ik ook tongriempjes klieven als dit nodig is.

Zuxx Geboortezorg runnen wij zelf, wel zo fijn om korte lijnen te hebben met ons personeel en onze ketenpartners. Momenteel ben ik bezig met de laatste loodjes van van de European Master of Science in Midwifery, omdat ik het belangrijk vind om met een masterstudie het vak van verloskundige steviger neer te zetten. Bovendien geef ik graag onze kennis en kunde door aan een nieuwe groep verloskundigen. Ik zal me dan ook bezighouden met het opleiden van de verloskundigen in opleiding bij Zuxx.

Werken met mijn liefste vriendinnen is nog leuker dan ik me had kunnen voorstellen! Het is fijn dat we op het werk precies van elkaar weten wat er privé speelt en andersom. Het hebben van een verloskundigenpraktijk vergt soms best veel van je tijd. Ik vind het erg leuk om mijn werk te combineren met ons gezin thuis. Samen met onze vier kinderen Finn (2010), Brim (2013), Livv (2015) en Lill (2021) maken we graag reizen naar Amerika, genieten we van het zonnetje in onze tuin en een heerlijke bbq of gaan we op pad om leuke dingen te doen.

 

Ik hoop mijn enthousiasme voor Zuxx Geboortezorg te kunnen delen met jou tijdens je zwangerschap!

Marlies over Britt:

  • Ondernemend
  • Uitdagingen
  • Nauwkeurig
  • Florida
  • Kerst
  • Familie mens
  • Mama van 4
  • Havaianas
  • Pepsi Max

Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047