over ons

Wij zijn een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje! Wij zijn een modern, enthousiast, vooruitstrevend en hecht team verloskundigen met ervaring. We werken al ruim 8 jaar samen en kunnen ons helemaal vinden in elkaars werkwijze.

 

Marlies en Britt zijn in 2008 samen gestart aan de Verloskunde Academie te Amsterdam en hebben gedurende hun hele studieperiode veel samen gestudeerd. Vanaf dat moment zijn de ideeën geboren om ooit gezamenlijk een praktijk te kunnen runnen en deze ideeën werkelijkheid te maken.

 

Sophie (het nichtje van Britt) volgde 2 jaar later op de opleiding en heeft haar afstudeerstage bij Marlies en Britt gelopen. In die periode werd een vriendschap geboren. Een vriendschap die inmiddels zo belangrijk en hecht is, dat het soms voelt als zussen. Nadat Marlies en Britt samen afstudeerden zijn ze beide gaan werken bij Verloskundigenpraktijk Purmerend, hier hebben zij de echopraktijk opgestart, de kraamzorgpraktijk in het leven geroepen en hebben zij een anticonceptiespreekuur opgezet en plaatsen zij spiralen. Sophie is in 2014 ons verloskundig team komen versterken en zo wisten we zeker dat we ook op het professionele gebied een perfecte match zijn.

 

Dromen zijn er om uit te laten komen, daarom hebben Marlies, Britt en Sophie de stap gezet om gezamenlijk een praktijk te runnen en te gaan werken volgens hun ideale concept.

Ons eigen centrum voor geboortezorg met nét dat beetje extra. Je kunt van ons betrokkenheid en enthousiasme verwachten in een ongedwongen sfeer. Aandacht voor jou staat natuurlijk voorop. We nemen de tijd om naar je te luisteren en passen de zorg aan op jouw wensen. Dit doen we samen met een vast team van waarneemsters om er voor te zorgen dat er altijd iemand voor je klaar staat. 

 

Wij hopen met Zuxx Geboortezorg iedereen een bijzondere ervaring te kunnen bieden tijdens een ontzettend spannende, belangrijke en mooie periode in jullie leven.

 

 
Waarneming

Wij werken zoveel mogelijk met een vast  team. Om ons rooster rond te krijgen bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, opleidingen en ook in de vakanties vaste gezicht te kunnen aanbieden. Hebben wij fijne waarneemsters gevonden, die ons helpen waar nodig. 

Lisanne Cremer

Rebecca van Dijk

Praktijkassistentes

In onze praktijk worden wij achter de schermen ondersteund door onze praktijkassistenten Marjolein Buskens, Denise Koudijs en Laura de Weerdt.

Onze assistenten zijn onze steun en toeverlaat ze zorgen ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

Denise Koudijs

Laura de Weerdt

Marjolein Buskens

Echoscopistes

Wij kunnen bijna alle echo’s zelf maken. Voor alle echo’s kom je gewoon op onze praktijk. Alleen voor de 20 weken echo maken wij gebruik van

speciale gecertificeerde echoscopistes met vele jaren ervaring. Marja Schouten, Puck Wijngaard en Ivonne Veenstra zijn maken bij ons de 20 weken echo's. Bij hen ben je in uitstekende handen!

Marja Schouten

Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Purmerend

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047