over ons

Wij zijn een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje! Wij zijn een modern, enthousiast, vooruitstrevend en hecht team verloskundigen met ervaring. We werken al ruim 6 jaar samen en kunnen ons helemaal vinden in elkaars werkwijze.

 

Marlies en Britt zijn in 2008 samen gestart aan de Verloskunde Academie te Amsterdam en hebben gedurende hun hele studieperiode veel samen gestudeerd. Vanaf dat moment zijn de ideeën geboren om ooit gezamenlijk een praktijk te kunnen runnen en deze ideeën werkelijkheid te maken.

 

Sophie (het nichtje van Britt) volgde 2 jaar later op de opleiding en heeft haar afstudeerstage bij Marlies en Britt gelopen. In die periode werd een vriendschap geboren. Een vriendschap die inmiddels zo belangrijk en hecht is, dat het soms voelt als zussen. Nadat Marlies en Britt samen afstudeerden zijn ze beide gaan werken bij Verloskundigenpraktijk Purmerend, hier hebben zij de echopraktijk opgestart, de kraamzorgpraktijk in het leven geroepen en hebben zij een anticonceptiespreekuur opgezet en plaatsen zij spiralen. Sophie is in 2014 ons verloskundig team komen versterken en zo wisten we zeker dat we ook op het professionele gebied een perfecte match zijn.

 

Dromen zijn er om uit te laten komen, daarom hebben Marlies, Britt en Sophie de stap gezet om gezamenlijk een praktijk te runnen en te gaan werken volgens hun ideale concept.

 Ons eigen centrum voor geboortezorg met nét dat beetje extra. Je kunt van ons betrokkenheid en enthousiasme verwachten in een ongedwongen sfeer. Aandacht voor jou staat natuurlijk voorop. We nemen de tijd om naar je te luisteren en passen de zorg aan op jouw wensen.

 

Wij hopen met Zuxx Geboortezorg iedereen een bijzondere ervaring te kunnen bieden tijdens een ontzettend spannende, belangrijke en mooie periode in jullie leven.

 

 
Praktijkassistente

In onze praktijk worden wij achter de schermen ondersteund door onze praktijkassistente Marjolein Buskens. Marjolein is onze steun en toeverlaat en zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. 

 

Echoscopiste

Wij kunnen bijna alle echo’s zelf maken. Voor alle echo’s kom je gewoon op onze praktijk. Alleen voor de 20 weken echo maken wij gebruik van

een speciaal gecertificeerd echoscopiste met vele jaren ervaring, Marja Schouten. Bij haar ben je in uitstekende handen!

 

Waarneming

Wij werken met een vast, klein team. Om ons rooster rond te krijgen en ook in de vakanties een vast gezicht te kunnen aanbieden. Hebben wij een fijne waarneemster gevonden in Thirza van der Linden. Hieronder stelt ze zich voor:

 

Thirza van der Linden

Als dochter van verpleegkundigen wist ik al op jonge leeftijd dat ik ook in de gezondheidszorg wilde werken. Na een omweg via de studie Psychologie begon ik in 2015 met de opleiding tot verloskundige in Amsterdam. Mijn eindstage liep ik in 2018 bij Britt, Marlies en Sophie en ik ben heel blij dat ik bij Zuxx Geboortezorg kon aansluiten als waarneemster. Ik geniet met volle teugen van dit mooie, bijzondere en dynamische vak in een gezellig en vertrouwd team.

 

Ik voel me helemaal thuis in de visie van Zuxx Geboortezorg om zorg op maat te verlenen. Ik hecht veel waarde aan het contact met cliënten en partners en luister goed naar hun wensen. Zowel voor, tijdens of na de zwangerschap. Het liefst verleen ik zorg dichtbij huis, in een vertrouwde omgeving. Daarom hoop ik de komende jaren mijn werkzaamheden uit te breiden met bijvoorbeeld cursussen, anticonceptie en echoscopie. In september 2019 begin ik met de echo-opleiding.

 

Ik ben geboren en getogen in Purmerend. In mijn studietijd verhuisde ik naar Utrecht en voor werk belandde ik in Den Haag. Daar leerde ik in 2014 mijn vriend kennen. Toevallig kwam hij ook uit Noord-Holland! Gelukkig hoefde hij niet lang na te denken toen ik vroeg of hij met me mee (terug) wilde naar Purmerend. Na mijn afstuderen hebben we een mooi huis gevonden, waar we wonen met onze lieve kat Saar. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, koffie of borrelen met vriendinnen en klussen in m’n nieuwe huis.

Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25 A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocaties

Venediën 25 A, 1441 AK te Purmerend

H.M. van Randwijklaan 18, 1462 XS  te Middenbeemster

 

Vanaf oktober is Zuxx ook in Hoorn te vinden!

Zuxx Geboortezorg Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA. Hoorn

hoorn@zuxxgeboortezorg.nl

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047