Even voorstellen: Margot!

Zal ik maar met de basics beginnen? Ik ben op dit moment 30 jaar, inmiddels ruim twee jaar getrouwd met Romano en trotse moeder van Liam. In het dagelijks leven werk ik als blogger en marketing manager en ik hou ervan om creatief bezig te zijn.

 

Romano en ik waren al een paar jaar samen toen we in augustus 2016 de perfecte trouwdag mochten beleven. Daarna genoten we van een heerlijke huwelijksreis op Bali en tijdens de vlucht naar huis slikte ik mijn laatste pil. Het was tijd voor de volgende stap! We hadden geluk, want binnen een paar maanden was ik zwanger. Ik ben toen op zoek gegaan naar een goede verloskundigepraktijk en kwam op advies van mijn schoonzusje bij de meiden van Zuxx terecht. 

Mijn zwangerschap verliep zonder gekke complicaties en in juli kwam Liam ter wereld. Ik was in augustus uitgerekend, maar Liam vond blijkbaar dat ik geen verlof nodig had, want mijn vliezen braken te vroeg. Er werd al gewaarschuwd dat hij waarschijnlijk de couveuse in moest, maar na een heel goede bevalling kreeg ik een gezond jongetje in mijn armen. Wat een bijzonder moment! (Nee, ik moest niet huilen, maar was juist echt een beetje in shock. Ik moet nog steeds lachen als ik die foto’s zie.)

Inmiddels is ons mannetje veranderd van een hulpeloos babytje in een ondernemend jongetje van ruim anderhalf. Hij kletst er op los (in z’n eigen taaltje), klimt overal op, vindt andere kinderen heel interessant en stoeit graag met z’n vader. En ik? Ik vind het ontzettend bijzonder om moeder te zijn. Natuurlijk is het ook wel eens pittig, maar ik geniet er ook heel erg van. Vooral om te zien hoe Liam zich ontwikkelt en elke dag meer lijkt te kunnen en begrijpen.

 

Romano en ik hebben altijd het idee gehad dat we twee kinderen wilden en dat is door de komst van Liam niet veranderd. We wisten niet zo goed hoe snel we er klaar voor zouden zijn, maar ruim een jaar na Liams komst besloten we er voor te gaan. Ook dit keer was het snel raak en inmiddels heb ik het eerste trimester alweer achter de rug. Hoe mijn zwangerschap tot nu toe verlopen is zal ik nog niet verklappen, want dat ga ik met jullie delen in de volgende posts. Ik ga jullie namelijk tijdens mijn zwangerschap en de periode erna regelmatig updaten. Zo kunnen jullie binnenkort meer verwachten over de eerste echo’s, hoe ik me voelde de afgelopen tijd en hoe we het mooie nieuws met onze familie deelden.

Ik hoop dat jullie mijn verhalen leuk zullen vinden om te lezen en laat het zeker weten als jullie vragen hebben!

 

Liefs,

Margot

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Zuxx Geboortezorg

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

info@zuxxgeboortezorg.nl

 

Spreekuurlocatie

Venediën 25A, 1441 AK Purmerend

 

 

 

 

 

Algemeen nummer: 0299-714202

Spoed nummer: 0299-714203

WhatsApp nummer: 06-10060047